Lépj kapcsolatba velem

captcha

URAK

 
Mai társadalmunkban nincs már jelen a régi korok jól működő szokása: a férfi beavatásának szertartása. Ezért minden fiú úgy nő fel, hogy kortárscsoportja, a divat, vagy a lázadás és agresszió vezérli az életét. Sokan örülnek, ha középfokú képzettséggel rendelkezhetnek és egyre kevesebb család engedheti meg magának, hogy egyetemre küldje a „trónörököst”. Jellemző tünet az is, hogy az anyák nem engedik felnőtté válni fiaikat, mert akkor értelmét vesztettnek érzik életüket. Pedig ez az a viselkedés, mely mentén a fiú szembefordul a nőkkel és vagy élete végéig harcol velük, vagy semmibe veszi őket. Egyik sem hasznos a férfivá érés egyébként is rögös útján. A fiúk sokkal érzékenyebbek, mint a lányok. Az első szerelem kudarca sokukba „beleégeti” a loser érzést. Kétféle reakció következhet, mint fentebb már említettem: soha többet nem mer őszinte érzelmekkel közeledni a nő felé és védekezni, támadni fog, vagy olyan elemi félelem keríti hatalmába, melytől képtelen szabadulni. Biztos vagyok abban, hogy, ahogy olvasod a sorokat erős ellenállás kerít hatalmába és azt gondolod: ez nem igaz. Pedig igaz. Csak figyelni kéne egy kicsit a lelkedre, melyet leginkább igyekszel elnyomni. Úgy teszel, mintha nem létezne, hivatkozol a racionalitásra, logikára. Sokszor hallottam már azt, hogy a férfiaknak erre nincs szüksége. Női nyavalygás az egész. Eddig még nem találkoztam olyan férfival, aki belátta volna, hogy kevés vagy nagyon gyengécske a szexuális kultúrája. Pedig…
A beavatási szertartások hiánya odáig juttatta a fiainkat, hogy nincs önálló énképük. Mindig hasonlítani kell valakire – aki sikeres. Amennyiben nem így van, akkor az illető – loser. Egek!
Gondoltál már arra, hogy szeretkezés közben mire gondol a nőd?
Figyelsz arra, hogy hol vannak azok a pontok a nőn, melyeket kiemelten kell izgatni?
Gyengéd vagy?
Biztos vagy benne, hogy jól szereted őt?
A nők tök hülyék – ezzel az állítással könnyen azonosulsz?
Tudod, hogy mennyire vagy önző?
Társat kerestél vagy anyát váltottál?
Elvárásaid vannak? Te mit adsz cserébe?
A legtöbb nő csak arra vágyik, hogy meghallgasd. Hányszor akarod megmenteni őket?
Azt gondolod, hogy neked fiatalabb nő jár, mint a feleséged?
Túl sokszor fáj a feje a kedvesnek?
Tehetnék még fel sok-sok kérdést, de azt gondolom egy személyes találkozás vagy egy e-mail többet jelent mindkettőnknek.
Miért érdemes jelentkezned a tréningre?
Ha jó vagy az ágyban, akkor azért, hogy még jobb legyél.
Ha kevésbé, akkor tanuld meg, hogy mi mit jelent egy nőnek.

Eddig még egy pasi sem bánta meg, hogy eljött a szextréningre. Ha nem hiszed, olvasd el az ajánlások rovatot… Legyen bátorságod férfivá érni!
 
Szeretettel várlak. Tanulni sosem szégyen…