Lépj kapcsolatba velem

captcha

SZEX

Ma már mindenhonnan a szex folyik. Még a csapból is. Különböző médiákon keresztül adják a tudtunkra, hogy mekkora balfékek vagyunk, mert nem értünk semmihez az ágyban.

Mindenki szeretne jó, illetve jobb lenni… Olvassuk a javaslatokat, nézzük a pornót és csak elvárásaink vannak a másik fél felé. Persze legtöbbször csalódunk…

A nőnek legyen orgazmusa, de most, rögtön. A férfi, pedig legyen képes több órás fűrészelésre, még akkor is, ha már rég elment a kedvük az egésztől. Iszonyúan nagy a nyomás. Hiszen aki sikeres, az a lepedő ördöge is egyben. Vannak bizonyos sztereotípiák, amiket érvényesnek vélünk. Pedig nem egyértelmű, hogy minden nőnek egyformának kéne lennie és minden férfinek Don Juannak… Hiányoznak az érzelmek…

A legnagyobb probléma pont az, hogy társadalmunk fals képet vetít elénk, aminek sokan meg is akarnak felelni. Kérdem én, miért? Ki írja ezt elő nekünk? Ki üzen az idióta reklámokkal?

Miért kéne egyformának lennünk?

Isten nagyon szeretheti a bolondokat, mert iszonyú sokat teremtett belőle…

Az én hitem szerint mindenkiben van szépség, mindenki különleges valamiért. Amennyiben elfogadjuk, hogy minden értéket képvisel, amiből egy van a Földön – Tadj Mahal, Kohinoor – akkor engedd meg, hogy rákérdezzek – belőled hány van? Mikor jössz önmagaddal szemben az utcán? Te is érték vagy! Hiszen egyszeri, egyedi és megismételhetetlen vagy. Még a gyermeked sem azonos veled, hiszen kettőből lesz az egy…

Nos, akkor miért is kéne egyformának lenni a társdalomban és az ágyban? A változatosság gyönyörködtet...

Amennyiben nem félsz az újtól és képes vagy nyitottan közeledni a testi örömökhöz, gyere el, jelentkezz. Megtanulhatod – hiszen bármi megtanulható – hogyan legyél jobb, vagy még jobb a szexben és az életben. Ne félj bővíteni szexuális kultúrádat. Ismereteket szerezhetsz az érzelmekről, a szeretetről, a szerelemről.

Itt megértheted, hogy a nőhöz a lelkén keresztül vezet az út. Megtanulhatod, hogy nem kell félni az érzelmektől. Elsajátíthatod a megfelelő kommunikációt, amitől jobbá válik az egész életed. Megtanulsz lazítani. Nem kell rettegned a korai ejakulációtól. Megérted, hogy a nőknek miért fontos a taktilitás. Kibővítheted már meglévő ismereteidet a szex-játékszerekről.

Megtanulsz kérdezni…

Csak akkor vagy OK, ha egy nőt ki tudsz elégíteni fizikailag, lelkileg és szellemileg. De igaz ez a nőkre is, hiszen nekik is meg kell tanulni, hogy mitől repked egy pasi.

Fiúk higgyétek el, hogy nem a mélytorok technika a lényeg! Valami egészen más.
Tudod, hogy hány féle szerelem létezik? Te melyikben vagy? ÉS – miért pont ott?
Tudod, hogy mi befolyásolja a személyes élményeidet? Mi alakította ki az elvárásaidat?

Kivel fekszel egy ágyban?

Nem a méret a lényeg!!!! Fiúk, miért gondoljátok azt, hogy a nők szeretik, ha karóba húzzák őket? Csak azért, mert a média ezt szajkózza?

Azért van agyad, hogy használd! A valóságban az agyunkban szeretkezünk. Nálunk valami egészen különleges és érdekes információkhoz juthatsz, ha elég bátor vagy!

Gondolkodj – dönts - hívj vagy írj.

VÁRUNK…