Lépj kapcsolatba velem

captcha

HÖLGYEK

 

A serdülés során sokféle inger ér bennünket, mind a családunkban, mind pedig a társadalomban. Nehéz egy fiatal lánynak pontos értékrendet kialakítania magában, akkor, amikor nagy a társadalmi nyomás. Ilyenkor megvesszük a különböző „csajos lapokat”, böngésszük az internetet, és folyamatosan arra vágyunk, hogy valakivel személyesen átbeszélhessük lelki problémáinkat. Kiemelten kezelve a szex területére eső kérdéseket.

Úgy érezzük, hogy nem leszünk eléggé jók a fiúknak, nem vagyunk szépek és kívánatosak. Tök bénák vagyunk az ágyban. Nem merünk kapcsolatot építeni, mert azt gondoljuk mindenki más OK, csak mi nem…

Végül sikerül összekavarodni egy pasival, és máris indul a görcsölés. Vajon mikor megy el? Mikor találja szebbnek és csinosabbnak a barátnőnket? Miért nem hív már fel végre? Tudunk olyan érdekesek lenni az adott srácnak, hogy sokáig érdeklődjön irántunk? Stb., stb…

Miközben tele vagyunk kérdésekkel és gondolatokkal, zuhog ránk a töménytelen információ a médiából és a konkrét környezetünkből. A különböző újságok, magazinok elárasztanak bennünket minden „jóval”: hogyan kell orálisan kielégíteni egy férfit, „hol” kell „örülnünk”, milyen egy igazi trendi nő, aki nem szereti az análszexet nem is ember, csak a kutyapóz az érdekes a férfi számára, stb.

Tehát megfogalmazzák helyetted, hogy mit kell szeretned, hogyan kell élned, hogyan kell szeretkezned, milyen nő legyél, hogy kell kinézned, s folyatathatnám a végtelenségig. Mi pedig megállapítjuk, hogy nagyon messze vagyunk a magazinok nőképétől. Nem is tudjuk igazán, hogy valóban olyanok akarunk-e lenni, mint amit az elvárások megfogalmaznak számunkra. A sikeres nő ilyen meg olyan és feltesszük magunknak a kérdést: én ilyen vagyok? Az esetek többségében nemleges a válaszunk. De akkor ki is vagyok én? Milyen akarok lenni? Hiszen a nők 90%-a teljesen más, mint a magazinok által üzent és kötelező trend.

Gondoltál-e már arra, hogy a női szerep tanulható?
Ismered-e eléggé a saját tested?
Elégedett vagy-e önmagaddal?
Tudod, hogy te ki vagy?
Tudod, hogy jogod van másnak lenni, mint a többiek?
Tudod, hogy a valóságban a lényeg a feromon?
Tudod, hogy pasit keresel vagy csak apát akarsz váltani?
Miért nem tudok megtartani egy férfit sem?

Sok-sok kérdésed lehet még. Kérlek tedd fel nekem ezeket a kérdéseket. Mindenre válaszolok, akár a legkellemetlenebbre is. Gyere tanuld meg, hogyan legyél nő!

Legyen bátorságod bejelentkezni egy szextréningre. Legyen bátorságod olyan nővé válni, amilyen lenni szeretnél. Várlak szeretettel.