Lépj kapcsolatba velem

captcha

AJÁNLÁSOK

Szíves figyelmetekbe ajánlom az alábbi véleményeket. Van köztük jó és kevésbé jó. Szerettem volna, ha többféle véleményt olvashattok…

Rendkívül sok tapasztalattal gazdagodtam, melyek elengedhetetlenek egy jól működő házassághoz. Mindenkinek meg kellene tapasztalni ezeket a dolgokat, megismernie és gyakorlatban, vezető mellett, kipróbálni a tanult módszereket. Ezalatt a három nap alatt többet tudtam meg a szexről, mint otthon a két tucat szexszel foglalkozó könyvemből. Az itt tanultak lényegre törőek, kivonatoltak, szigorúan gyakorlatiasak. Bízom benne, hogy házasságunkat meg tudjuk menteni, csodát tudunk tenni.

Boldog vagyok, hogy itt lehettem.

B. Levente banki menedzser


Érdemes volt eljönni a tréningre, nagyon hasznos ismeretekhez jutottam. Akár többet is fizettem volna, ha kell. Ez minden pénzt megér!!!
Számos gondolat és érzés került felszínre, ami úgy érzem, hogy segít abban, hogy harmonikus életet élhessek. Nagyon jók voltak a különböző gyakorlatok, melyek egyrészt jó érzéssel töltöttek el, másrészt, pedig egy kis eszköztárat mutatott be ahhoz, hogy hogyan kényeztessük a párunkat.
Azért ajánlom másoknak a tréninget, mert közelebb kerülhetnek általa a párjukhoz vagy, ha még nincs, akkor nagyobb esélyük lesz arra, hogy közel engedjenek magukhoz egy férfit/nőt.
Azért is ajánlom, mert a tréning során megismerheti az ember a saját testét, reakcióit illetve a másik nem testét és reakcióit. Jó, ha tudjuk mi mit jelent.

Dr. Tóth orvos


Kinek ajánlom? MINDENKINEK. Az elcseszett etikai normák leküzdésére kiválóan alkalmas. Megszabadulunk tőle egyszer s mindenkorra. Elsajátítjuk azokat a gyakorlatokat, amivel egy nő/férfi hozzájárulhat a másik öröméhez. Azt, hogy hogyan tudja a valódi gyönyört biztosítani egy férfi a nőnek.
Különösen ajánlom házaspároknak DE egyéni önismeretinek is jó. Minden autonómia felé tartó szinglinek. Csajok, ez szuper volt!!!

Dr. Vikusz orvos

 

Ajánlom mindazoknak, akik szeretnék megtudni, hogyan működik egy egészséges párkapcsolat. Akik képesek belátni, hogy hibáztak és képesek megváltoztatni a szokásaikat egy jobb minőségű életért. Amit kaptam a tréningtől: elért az érzések fuvallata. Rácsodálkoztam, hogy igenis létezik olyan férfi, aki képes mindent megadni, amire szükségem van egy egészséges párkapcsolatban. Megérett a gondolat: nem magányosan, elszigetelten akarok élni, hanem párkapcsolatban. Eddig egy eléggé téves úton jártam, butaságokat csináltam. Mindig csak a saját életem volt fontos, a másiké nem.
Elérkezett a változás pillanata!
Keményen kell dolgoznom azért, hogy egy olyan férfit találjak, akire valóban vágyom. Minden pénzt megér! Mire tudom használni, amit tanultam? Meg fogom változtatni az életemet – gyökeresen!

P. Krisztina irodavezető

 

Ajánlanám másoknak is a tréninget, mert nagyon sok ismeretanyagot lehet belőle összeszedni. Hasznos mindenkinek. Azoknak is akiknél nincs markáns párkapcsolati probléma és azoknak különösen, akiknek van. Nagyon sokat lehet belőle tanulni.
Nagyon jó volt részt venni a tréningen, főleg azzal az emberrel, akivel a mindennapjaimat élem. Jó volt sok mindent, amit már részben tudtam, összefüggéseiben látni, hallani. Levezetni, hogy mi miből következik, illetve mi milyen következményekkel jár.
Az egészséges szexualitáshoz még közelebb kerültem, bár sok mindenben inkább megerősítést kaptam, hogy igen, mi jól csináljuk és ezt a vonalat kell követni. A párkapcsolatunkat megerősítettük még jobban a párommal. Érdekes volt új dolgokat felfedezni, és az is jó volt, hogy sikerült meghittséget varázsolni, holott többen voltak körülöttünk.
Nagyon sok mindenre fény derült, igazán hasznos volt a férfi/női oldal ellenérzéseit összeszedni és átbeszélni. Köszönöm Kata!

Sz. Klára jogász

 

Mindenkinek el kell jönni egy ilyen tréningre, aki egészséges szexuális életet szeretne élni. Görcsök, kifogások, játszmák, szorongások nélkül. Aki érzi vagy tudja, hogy a szex az életében nem működik valami miatt, az elgondolkodhat azon miért akarja ez a csodatréninget kihagyni… Itt most minden oldalról megközelítettük a problémákat és minden kérdésre megkaptuk a választ. Sőt, ki is próbáltuk. Vagyis mindenre van megoldás. Meg lehet tanulni. Jó, hogy azt tudom, hogy van lehetőségem dönteni. Olyan kérdésekre is kaptam választ, amit sosem mertem feltenni senkinek. Tök jó volt. Ezt ki kell próbálni!!!

T. Erika kereskedelmi vezető

 

Ez a hétvége megváltoztatta a szexhez, a másik nemhez való hozzáállásomat. Már korábban is sejtettem, hogy valamin változtatni kellene, persze azt is, hogy milyen irányba. De igazából most éreztem rá. Az elméleti, lexikális tudás is fontos, de nem az a leglényegesebb, hogy ki hány pózt tud felsorolni. Ami számomra igazán nagy horderejű volt, hogy kiderült, nagyon kevés dolog elég ahhoz, hogy egy pár boldog, intim viszonyba kerüljön egymással. Ezt nem csak a kiváltságosok, vagy a frissen egymásba szerelmesedett fiatalok tudják elérni. Ez adott nagy önbizalmat nekem.

Külön kihangsúlyozom, hogy minden működött, annak ellenére, hogy sikerült jól összekavarnom a hétvégémet: lerobban az autóm, szombat este el kellett mennem máshova, ez feszített időbeosztást igényelt… Ezt a feszültséget simán oldották a tréning gyakorlatai.

Tehát ajánlom bárkinek, aki tud őszinte és nyitott lenni, mert meghozza az eredményét… Annak is ajánlom, aki még nem mer őszintén hozzáállni, hátha megjön a kedve…

F. Balázs mérnök

 

Ajánlom ezt a tréninget mindazoknak, akik szebbé, gazdagabbá és harmonikusabbá szeretnék tenni a párkapcsolatukat, életüket. Úgy gondolom mindenkinek jó ez a csoda, azaz a szexualitás egy partnerrel… Ehhez viszont elengedhetetlen a mélyebb tudás, mind elméleti, mind gyakorlati szinten. Személy szerint a kérdéseimre megleltem a válaszokat. Útmutatást, hasznos és hasznosítható tudást kaptam, melyből egy egész életen át építkezhetek majd. Kiválóan éreztem magam, jó volt a tréner és jó volt a csapat. Jó hangulat, elfogadás, beszélgetés, ez jut eszembe a tréninggel kapcsolatban. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.

K. Zoltán egyetemista

 

Azért ajánlom másoknak is ezt a tréninget, mert azt látom/láttam magam körül, hogy a férfi/női szerepek annyira nincsenek rendben a párkapcsolatokban, hogy széteszi a kapcsolatokat. Jobban értem a szerepeket. Az ismeretek, amit megtanultam, jobbá teszi a szexuális életem és javítja az érzelmi kapcsolatot a párommal, akivel 8 éve élek együtt. Még a gyermekneveléssel kapcsolatban is új ismeretekhez jutottam. Új információk, új élmények, sok-sok vidámság. Kár, hogy ez nem iskolai tananyag.

N. József orvos

 

Azért ajánlom ezt a tréninget másoknak is, mert azt tapasztaltam, hogy a férfi nehezen érti meg a női gondolkodást, lelket és a szexhez való viszonyt és fordítva. Aki esetleg ezt jól tudja kezelni, az is hallhat új dolgokat és kaphat pozitív visszajelzéseket, megerősítéseket.

A tréning elméleti és gyakorlati részből tevődik össze, ami nagyon fontos a téma teljeskörű vizsgálatához. Én sok dologban kaptam megerősítést, a gyakorlatok során pedig új élményekhez jutottam, amiket a párommal meg is tudtunk csinálni. ÍG a mindennapi életben hasznosíthatjuk.

L. Zoltán HR menedzser

 

Tiszta szívből ajánlom mindenkinek, aki

Szeretne igazi nő lenni

Szeretne igazi férfi lenni

Akinek baj van a párkapcsolatával

Akinek nincs, de szívesen tanul új dolgokat

Aki szeretné jobban megérteni a férfit/nőt

Aki szeretné jobban megismerni önmagát

Aki szeretne jól működő szexet

Egyszóval mindenkinek, aki elmúlt 18 éves! Soha nincs késő, hogy bátran szembenézzünk a hibákkal, hiányosságokkal. FÉRFIAK, NŐK, HAJRÁ!!!!

Cs. Ágnes sales manager

 

Hasznosnak találtam ezt a tréninget, főleg azért, mert letisztáztunk olyan dolgokat, amik a női és férfi különbözőségeiből adódnak. A játékokban mindenki behozta azt, amivel foglalkoznia kellett. Érdekes… Ha nem figyelünk oda, előjönnek a régi rögzült rossz szokásaink. Az egyéni munkát nagyon segítette a csoportmunka. Ajánlom mindenkinek, akiket érdekel a másik nem érzésvilága, gondolkodása, döntései, gondolatai. SZIGORÚAN HETEROSZEXUÁLISOKNAK!!!

K. József informatikus mérnök

 

Nagyon örültem, hogy le tudtam küzdeni az előítéleteimet és a legkisebb reménymorzsába kapaszkodva eljöttünk ide. A legnagyobb öröm és meglepetés mégis az, hogy a férjem nem felületeskedett, hanem próbált lépést tartani a csoporttal. Vette a fáradtságot és gondolkodott.
Saját részemről rengeteget tanultam, fejben persze könnyű a dolgokat lejátszani, de a megvalósításhoz úgy érzem sok mindennek kell megváltozni.
A témákat nem éreztem terhesnek, inkább teljesen természetesnek, nálam itt a feltételezett prüdéria nem volt jelen.
Érzelmileg természetesen nagyon nehezen éltem meg, mert egyfolytában jár az agyam, és olyan kiélezett élethelyzetben jöttünk ide dönteni, hogy így nehéz felépíteni egy teljesen más alapokon működő párkapcsolatot. A tréning nekem személyesen nagyon hasznos. Jó volt, hogy nem nekem kellett egyedül megfogalmaznom a témákhoz kapcsolódó érzelmeket. Mások példáján is rengeteget tanulhattam. Rendkívül nyugodt, jó légkör volt, ez megkönnyítette nekem a részvételt.
Nem véletlenül olyan népszerű Amerikában és nyugaton ez a fajta tréning.
Remélem a következő korosztály bátrabban fog fordulni szakemberhez, ha bajba kerül akár a szexuális kultúra terén, akár érzelmileg.
Azt gondolom, hogy nincs olyan párkapcsolat, ahol ne lehetne javítani, tehát én olyanoknak is ajánlanám és ajánlani is fogom a tréninget, akiknél nincs akkora probléma, mint nálunk.

K. Gabriella főállású anya

 

Azért ajánlom a tréninget másoknak, mert mindenkinek fontos, hogy ismerje a mögöttes dolgokat, hogy milyen egyszerű okok húzódnak meg a problémák mögött.
A mi házasságunk már nagyon mély ponton volt, de a te segítségeddel Kata, sikerült elindulni felfelé. Nekünk már csak megtartani és gyakorolni kell a tanultakat. Azt gondolom sikerülni fog.
Profit, mert újra együtt vagyunk a férjemmel, egy célért küzdünk és élünk! Ketten bármire képesek vagyunk. Köszönöm, köszönöm!

Szeretettel: D. Adrienn kereskedelmi igazgató

 

Klasszikusok: Amit tudni akarsz a szexről, de sosem merted megkérdezni…
A mai k.b.szott világban erről a fontos dologról nem igazán esik szó és én is csak most ébredtem rá, hogy talán tisztába kéne tenni a dolgokat, mert ezt nem tanítják a suliban, szüleink nem mondanak semmit. Marad a pornó, de mint tudjuk az nem az igazi…
Ajánlom mindenkinek, mert fontos a dolgok mögé nézni, és szerintem a szakembereken kívül senki nem tudja mi történik valójában, ha szexelünk.
Örülök, hogy itt lehettem és sokkal több tudással megyek el. Gyönyörű órákat töltöttem el a feleségemmel, akitől már azt hittem el kell válnom. Újra együtt vagyunk, és leszünk is. Kösz.

D. József üzletágvezető

 

Magánéletem vezetéséhez sok hasznos dolog hullott rám, egy nagy csomagnyi. Még szerencse, hogy jó a fizikai kondícióm, mert különben agyonütött volna…
Pontosabb elképzeléseim vannak a nők érzésiről, elvárásairól. Gyakorlatba átültetni már nehezebb lesz, mert mi a 24. órában jöttünk. Válunk – nem válunk…
Most sem tudom még igazán, át kell gondolnom a következő napokban. Gondolkodom, emésztgetek, aztán majd eldöntöm, hogy mit teszek.
Ajánlom mindenkinek, akinek párkapcsolati problémái vannak és ennek következtében érzelmileg eltávolodtak egymástól és megszakadt a szexuális életük. Sok jó gyakorlatot lehet itt tanulni.

B. György gépészmérnök